Over Legal Balance

Legal Balance is een advocatenkantoor, opgericht door Carola Jansen, gespecialiseerd in arbeidsrecht, ambtenarenrecht, zakelijke geschillen en mediation. Legal Balance heeft jarenlange ervaring opgedaan bij de grootste advocatenkantoren van Nederland, de hoogste juridisch adviseur van de Nederlandse regering en de toonaangevende postdoctorale opleiding Grotius arbeidsrecht. De dienstverlening van Legal Balance wordt gekenmerkt door professionalisme, hoge deskundigheid, advies op maat en vooral persoonlijk contact, met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Carola Jansen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten arbeidsrecht en ambtenarenrecht als hoofdrechtsgebied geregistreerd.
Op grond van deze registratie is de advocaat verplicht elk jaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op het gebied van het arbeidsrecht.
Carola Jansen is ook lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten (VAAN) en de Vereniging Haagse Arbeidsrecht Advocaten (VHAA).